Ajankohtaista2018-01-30T20:15:59+02:00

UUTISIA

Paluu uuteen arkeen

Olemme palanneet normaaliin käytäntöön mm. mittakäyntien osalta erityistä varovaisuutta noudattaen. Tilaa ilmainen mittakäynti nyt ja tervetuloa myös myymäläämme!

Tiedote

Hyvä asiakkaamme, Koronavirus on valitettavasti rantautunut Suomeen. Se herättää meissä kaikissa ymmärrettävästi paljon huolta ja epätietoisuutta. Kaikkien työntekijöidemme sekä asiakkaidemme hyvinvointi on meille nyt ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme toiminnassamme Suomen terveysviranomaisten määräyksiä ja suosituksia. Liikkeemme palvelee [...]

Remonttia myymälässämme & messut Myyrmäki-hallissa

Domus keittiöiden pitkä, yli 70-vuotinen tarina päättyi tänään Tammistossa. Kaikki malliryhmät on nyt konkurssipesän toimesta huutokaupattu eteenpäin. Nemo kylpyhuoneremonttien tarina sen sijaan jatkuu vahvana ja kasvu edelliseen vuoteen verrattuna on ollut Todella huikea. Liikevaihtomme nousi [...]

Muutoksia toimipisteisiin

Toimipisteemme Espoon Suomenojalla ei vastannut odotuksiamme sijainnin suhteen ja suljemme sen vuodenvaihteeseen mennessä. Jatkossa keskitämme kaiken toimintamme Tammistoon, jossa saimme juuri myymälän laajennusremontin valmiiksi ja näin ollen voimme palvella Teitä Tammistossa entistä paremmin.

REMONTTIKOHTEITAMME

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Keravalla saimme tämän kokonaisuuden sopivasti valmiiksi ennen perheen tulevia Joulukiireitä. Omakotitalon yläkerran kph+s tilojen vesieristeistä ei ollut täyttä varmuutta, niinpä asukas halusi varmistua tulevien vuosien mahdollisilta kosteusongelmilta ja teetti Nemolla täyden remontin. Samalla myös sauna sai uuden freessin ilmeet upeine lauteineen.
Vanhat aidot marmorilaatat sai väistyä uusien tieltä. Asiakas tilasi lähes vastaavat marmorit suoraan Portugalista. Lattialaatta löytyi RTV:n valikoimista. Messingin väriset hanat asiakas hankki itse.
Lopussa muutama kuva ennen remonttia.
Projektipäällikkönä toimi Markku ja asentajana erikoismiehemme Taneli. Asiakas oli työnjälkeen ja koko projektin mutkattomaan läpimenoon SUPER tyytyväinen.
#nemokylpyhuoneremontit
#nemosaunaremontit
#nemokylpyhuone
#kylpyhuoneremontit
#saunaremontit
#kylppäriremppa
#magnum
#tähtisaunat
... See MoreSee Less

Suutarilassa okt:n sauna, pesuhuone ja khh päivitettiin pintojen osalta uusiksi. Saunassa osa laatoituksista jätettiin asiakkaan toiveesta ennalleen. Samoin vanhat lasitiilet oli asukkaiden toivelistalla säilyttää. Lämpimät värisävyt on piristävää vaihtelua nykyisin muodissa oleviin musta/harmaa/valkoinen sävyihin. Lopussa kuvia ennen remonttia.
Projektipäällikkömme Jonne ja asentaja Juha.H suoriutui tästä kohteesta jälleen kiitosten kera.
#nemokylpyhuoneremontit
#nemosaunaremontit
#kylpyhuoneremontit
#saunaremontti
#kylpyhuoneremppa
#priimaapukkaa
#harvia
#oras
#sormipaneeli
... See MoreSee Less

Vastavalmistunut rivitalo asunto Hyvinkäällä ja sauna ei lämmittänyt asukkaiden mieltä. Niinpä he tilasivat Nemon uusimaan saunan ja hienohan siitä tuli. Seinät Siparilan Struktuuri 176 harmaa paneeli. Katto lämpöhaapaa. Lauteet Radiata, jotka toimitti Tähtisauna. Kiuas Magnum, valaistus Cariitti linear.
Viimeinen kuva lähtötilanteesta.
... See MoreSee Less

Puotilassa valmistui tämä pieni kylpyhuone. Oman haasteen remonttiin toi 10 vuotta sitten pinnoitetut käyttövesiputket sekä viemärit. Lisäksi rakenteissa oli asbestia ja purku täytyi suorittaa Asbestipurkuna. Näistä selvittiin hyvin yhteistyössä isännöitsijän, valvojan sekä asukkaan kanssa. Pieneen kylpyhuoneeseen saatiin toimivuutta asentamalla taiteovet suihkuun. Tiililadonta seinälaatoituksessa ja 6-kulma lattialaatta sopii ajanhengen mukaisesti tähän 50-luvun kerrostaloon.
Asentajallemme, JP Sinivaaralle kiitokset hienosta toteutuksesta👍

Lopussa kuvat ennen remonttia.

#nemokylpyhuone
#nemokylpyhuoneremontti
#kylpyhuoneremontti
#puotila
#ido
#oras
#finnmirror
... See MoreSee Less

Lauttasaaressa luovutettiin tänä aamuna tämä upea muutoskohde. Lasiseinällä saatiin lisää avaruutta ja tilantuntua kylppäriin ja saunaan. Myös erillinen wc remontoitiin.
Materiaali ja kalustevalinnat olivat asiakkaan toiveiden mukaiset ja kohde saatiin aikataulussa maaliin. Kiitos projektipäällikkömme Jonne ja asentajamme Karri, joka toteutti kohteen. Kiitokset loistavasta työnjäljestä tuli valvojalta sekä asukkailta.
Lopussa kuvia ennen remonttia.

#nemokylpyhuone
#nemokylpyhuoneremontti
#nemosaunaremontti
#kylpyhuoneremontti
#lauttasaari
#oras
#idokylpyhuone
#tulikivi
#tähtisaunat
#smedbo
#otsoson
#RTV
... See MoreSee Less

Kommentoi tätä Facebookissa

Hienoa ,Jonne

Mahtava kiuas - valkoiset kivet

Upea!

Selaa lisää remonttikohteita

VARAA ILMAINEN MITTAKÄYNTI OHEISELLA LOMAKKEELLA  

Teemme työt aina viimeisen päälle - Markku Manninen
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.