Ajankohtaista2018-01-30T20:15:59+02:00

UUTISIA

Remonttia myymälässämme & messut Myyrmäki-hallissa

Domus keittiöiden pitkä, yli 70-vuotinen tarina päättyi tänään Tammistossa. Kaikki malliryhmät on nyt konkurssipesän toimesta huutokaupattu eteenpäin. Nemo kylpyhuoneremonttien tarina sen sijaan jatkuu vahvana ja kasvu edelliseen vuoteen verrattuna on ollut Todella huikea. Liikevaihtomme nousi [...]

Muutoksia toimipisteisiin

Toimipisteemme Espoon Suomenojalla ei vastannut odotuksiamme sijainnin suhteen ja suljemme sen vuodenvaihteeseen mennessä. Jatkossa keskitämme kaiken toimintamme Tammistoon, jossa saimme juuri myymälän laajennusremontin valmiiksi ja näin ollen voimme palvella Teitä Tammistossa entistä paremmin.

Syksyn messuilla mukana

Olemme mukana syksyn Habitare-messuilla Messukeskuksessa 13.–17.9. sekä Vantaan OMAKOTI-messuilla 27.–29.10. Tervetuloa näyttelyosastoillemme!

Syksyn remontteja myydään NYT!

SYKSYN JA ALKUTALVEN KYLPPÄRIREMONTTEJA MYYDÄÄN N Y T !!! Vuoden loppuun saakka, remontteihin lattialämmitys veloituksetta. Lisäksi; Elokuun loppuun mennessä tehdyissä tilauksissa, RTV:n malliston laatat 1/2 hintaan! Muista myös loppuvuoden kotitalousvähennys, 50% työnosuudesta! TOIMI HETI, OLEMME [...]

REMONTTIKOHTEITAMME

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Olemme Uudellamaalla toimiva, työntekijöitämme arvostava saneerausalan yritys. Olemme toimineet vuodesta 2016 saakka ja toteuttaneet jo yli 1000 kylpyhuone-,sauna-, ja wc-remonttia. Liikevaihtomme oli viime vuonna yli 3,2 milj eur(alv 0) ja työllistimme kokoaikaisesti yli 20 sopimusurakoitsijaa. Tällä hetkellä meitä Nemolaisia on jo yli 30 ja tarvitsemme nyt lisää ammattitaitoisia tekijöitä toteuttamaan asiakkaidemme kylpyhuone- ja saunaunelmia.
Miksi valita juuri meidät? Olemme kotimainen yritys. Jokainen työntekijämme on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Soita 0105837720 tai info@nemokylpyhuone.fi
Markku Manninen
Toimitusjohtaja
044-512 5764
... See MoreSee Less

Kesä alkaa vaihtua syksyyn ja nyt olisikin hyvä aika miettiä, onko kotitalousvähennykset käyttämättä? Tässä juuri valmistunut kohde, tehdäänkö Teillekkin? Vielä ehtii saada Jouluksi uudet tilat.

info@nemokylpyhuone.fi
... See MoreSee Less

Kommentoi tätä Facebookissa

Nyt on kyllä todella hieno kohde ja viimisenpäälle laatua.

Komiaa on ihan ku omalta työmaalta.👍

Komiata!

Nemo tukemassa pikkupotilaita.👍 ... See MoreSee Less

Nemo tukemassa pikkupotilaita.👍
Selaa lisää remonttikohteita

VARAA ILMAINEN MITTAKÄYNTI OHEISELLA LOMAKKEELLA  

Teemme työt aina viimeisen päälle - Markku Manninen
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.