Ajankohtaista2018-01-30T20:15:59+02:00

UUTISIA

Remonttia myymälässämme & messut Myyrmäki-hallissa

Domus keittiöiden pitkä, yli 70-vuotinen tarina päättyi tänään Tammistossa. Kaikki malliryhmät on nyt konkurssipesän toimesta huutokaupattu eteenpäin. Nemo kylpyhuoneremonttien tarina sen sijaan jatkuu vahvana ja kasvu edelliseen vuoteen verrattuna on ollut Todella huikea. Liikevaihtomme nousi [...]

Muutoksia toimipisteisiin

Toimipisteemme Espoon Suomenojalla ei vastannut odotuksiamme sijainnin suhteen ja suljemme sen vuodenvaihteeseen mennessä. Jatkossa keskitämme kaiken toimintamme Tammistoon, jossa saimme juuri myymälän laajennusremontin valmiiksi ja näin ollen voimme palvella Teitä Tammistossa entistä paremmin.

Syksyn messuilla mukana

Olemme mukana syksyn Habitare-messuilla Messukeskuksessa 13.–17.9. sekä Vantaan OMAKOTI-messuilla 27.–29.10. Tervetuloa näyttelyosastoillemme!

Syksyn remontteja myydään NYT!

SYKSYN JA ALKUTALVEN KYLPPÄRIREMONTTEJA MYYDÄÄN N Y T !!! Vuoden loppuun saakka, remontteihin lattialämmitys veloituksetta. Lisäksi; Elokuun loppuun mennessä tehdyissä tilauksissa, RTV:n malliston laatat 1/2 hintaan! Muista myös loppuvuoden kotitalousvähennys, 50% työnosuudesta! TOIMI HETI, OLEMME [...]

REMONTTIKOHTEITAMME

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Useat asiakkaat ovat viime päivinä ottaneet yhteyttä ja kyselleet, olemmeko samaa yritystä Nallen Kylpyhuoneremontti Oy:n kanssa.

Olemme huomanneet, että osa saman alan yrittäjistä on alkanut maksaa Google mainonnassaan Nemo "hakusanan" käytöstä. Räikein esimerkki tästä on Nallen Kylpyhuoneremontit Oy:n mainonta, jossa heidän yrityksensä tiedot on Googlessa samalla rivillä meidän kanssa. (Kommenteissa kuva sivulta)
Meillä ei ole mitään tekemistä kyseisen yrityksen kanssa, vaan keskitymme täysin omaan osaamiseemme yli 30:n ammattilaisen voimin. HYVÄÄ LOPPIAISTA KAIKILLE!

P.S kannattaa katsoa esim.Finderista ko.yrityksen tiedot.
... See MoreSee Less

Kommentoi tätä Facebookissa

Se on ihan normaalia. Mainostoimistot käyttää hyväkseen koska saavat muille asikkailleen mainosklikkauksia hakusanoilla jotka eivät palvele asiakastaa eli yritystä jotka ostavat mainoksia esim Google hauissa. Tilastot näyttää kyllä hyvältä mutta ne eivät ikinä muutu asiakkaan hyväksi, varsinkaan jos asiakas hakee tuotetta X.

konkkafirma😂👍

Hyvää Uutta Vuotta 2020 niin tutuille, kuin tulevillekkin asiakkaillemme.

T:Nemonväki
... See MoreSee Less

Hyvää Uutta Vuotta 2020 niin tutuille, kuin tulevillekkin asiakkaillemme.

T:Nemonväki

Espoossa saatiin tämä projekti valmiiksi kiitosten ja kehujen kera.
Sauna, KPH, WC, KHH ja vaatehuone sai freesin ilmeen ja päivityksen 2010-luvulle.
Lopussa kuvia ennen remonttia.
Laatat RTV ja Laattapiste.
Lauteet Lumisaunat
Kiuas Harvia
Hanat Oras
IDO WC istuin.
Paneelit Suomen Tervaleppä.
... See MoreSee Less

Olemme Uudellamaalla toimiva, työntekijöitämme arvostava saneerausalan yritys. Olemme toimineet vuodesta 2016 saakka ja toteuttaneet jo yli 1000 kylpyhuone-,sauna-, ja wc-remonttia. Liikevaihtomme oli viime vuonna yli 3,2 milj eur(alv 0) ja työllistimme kokoaikaisesti yli 20 sopimusurakoitsijaa. Tällä hetkellä meitä Nemolaisia on jo yli 30 ja tarvitsemme nyt lisää ammattitaitoisia tekijöitä toteuttamaan asiakkaidemme kylpyhuone- ja saunaunelmia.
Miksi valita juuri meidät? Olemme kotimainen yritys. Jokainen työntekijämme on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Soita 0105837720 tai info@nemokylpyhuone.fi
Markku Manninen
Toimitusjohtaja
044-512 5764
... See MoreSee Less

Selaa lisää remonttikohteita

VARAA ILMAINEN MITTAKÄYNTI OHEISELLA LOMAKKEELLA  

Teemme työt aina viimeisen päälle - Markku Manninen
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.