Ikoni 1

TILAA MITTAKÄYNTI

Mittakäynti on helppo tapa aloittaa WC-, sauna- ja kylpyhuoneremontin suunnittelu. Saat konkreettista tietoa kustannuksista ja eri ratkaisuista. Mittakäynti on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään. Meiltä löytyy aikoja aina aamuvarhaisesta iltaan saakka – miten sinulle vain sopii.

Ikoni 2

KARTOITETAAN TARPEESI

Asiantuntijamme mittaa remontoitavan kohteen ja kartoittaa tarpeesi, mittakäynti kestää vain 20-30min. Samalla saat vinkkejä toimivista ratkaisuista niin kalusteiden kuin materiaalien osalta. Nyt on aika kysyä ja hyödyntää ammattilaisen näkemykset onnistuneeseen remonttiin.

Ikoni 3

TARJOUS, OLE HYVÄ

Saat vuorokauden sisällä tarjouksen remontistasi. Ohessa ovat myös 3D-havainnekuvat, joista näet miltä kaikki näyttää remontin jälkeen. Jos päätät valita meidät remontin toteuttajaksi ja hyväksyä tarjouksen, sovimme tapaamisen Tampereen myymälään ja laadimme remonttisopimuksen, jossa käymme asiat vielä tarkemmin läpi.

VARAA ILMAINEN MITTAKÄYNTI OHEISELLA LOMAKKEELLA  

Teemme työt aina viimeisen päälle - Markku Manninen
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Nemo Kylpyhuoneremontit Oy on erikoistunut kylpy- ja kodinhoitohuoneiden sekä WC- ja saunatilojen remontointiin Avaimet käteen -periaatteella Uudenmaan alueella. Arvostamme viimeisteltyä työn jälkeä sekä sujuvaa kommunikointia asiakkaalle.

Vantaa Tammisto
Tammiston Kauppatie 18, Vantaa
Ma–To 10–18
Pe Avoinna sopimuksen mukaan
La-Su suljettu
Puh. 010 583 7720
info@nemokylpyhuone.fi

Tutustu remonttikohteisiimme

AAA-logo
Luotettava kumppani