KYLPYHUONEREMONTTI TAMPEREEN JA PIRKANMAAN ALUEELLA

Nemo Kylpyhuoneremontit laajentaa toimintaansa ja palvelee nyt myös koko Pirkanmaan alueella!

Toteutamme kylpyhuoneremontit, WC-remontit ja saunaremontit Avaimet käteen -periaattella Tampereen, Lempäälän, Nokian, Ylöjärven, Kangasalan ja koko Pirkanmaan alueella. Teemme yli 300 sauna- ja kylpyhuoneremonttia vuodessa rivi- ja kerrostaloasuntoihin sekä omakotitaloihin.

Meillä remontin toteuttaa yksi ja sama ammattilainen, jolloin kommunikointi asukkaan ja remontintekijän välillä on saumatonta. Olemme ylpeitä, kun saamme toteuttaa asiakkaidemme unelmia uusista, upeista kylpyhuoneista!

Helpoin ja vaivattomin tapa aloittaa kylpyhuoneremontin suunnittelu on tilata ilmainen mittakäynti Pirkanmaan alueella. Asiantuntijamme ottaa mitat remontoitavasta kohteesta ja kartoittaa mieltymyksenne eri materiaaleista ja kalusteista. Saat remonttitarjouksen, 3D-havainnekuvat ja suunnitelman remontin toteuttamiseksi – nämä kaikki ilmaiseksi ilman velvoitetta remontin tilaamiseen. Remonttihintamme pitää sisällään aina kaikki putki- ja sähkötyöt.

Katso oheisilta videoilta kuinka remontit sujuivat käytännössä asiakkaidemme kertomina.

Rahoituskampanja: Nyt 6 kuukautta korotonta maksuaikaa, hae ennakkopäätös tästä.

Probably the best bathroom dealer in town!

NÄIN KYLPYHUONE-, SAUNA- JA WC-REMONTTI ETENEE

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS JA SÄÄSTÄ LÄHES 4.500 EUROA

Kotitalousvähennyksen saat kaikista kylpyhuoneremontin rakennus-, putki- ja sähkötöistä. Vähennyksen määrä on 40% työn osuudesta, maksimissaan 2250 euroa.

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennyksen.

Onko vähennyksen hakeminen helppoa? On. Kotitalousvähennyksen voit hakea sähköisesti Vero.fi -sivuilta.

ESIMERKKILASKELMA

Kylpyhuoneremontin hinta 23.498 €

Kotitalousvähennys työstä yhteensä 2.250 €

Remontin hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 21.248 €

Kotitalousvähennys yhteensä puolison kanssa 4.500 €

Remontin hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 18.998 €

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Toteutimme Krisse Salmisen kylpyhuoneremontin Helsingin Tapanilassa. Krisse halusi kauniin, hotellityyppisen kylpyhuoneen vanhan tilalle. Katso miten kokonaisuus lopulta onnistui.

Remontoimme saunan ja kylpyhuoneen kaksikerroksisessa kerrostaloasunnossa Helsingissä. Remontin myötä asiakas sai toiveidensa mukaisen ja käytännöllisen saunan sekä kylpyhuoneen.

Toteutimme helsinkiläisen perheen kotiin kylpyhuone- sekä saunaremontin. Kaksikerroksisen kerrostaloasunnon iso kylpyhuone, sauna sekä alakerran pieni WC remontoitiin samassa yhteydessä koko muun asunnon remontin kanssa.

Toteutimme Espoossa samalla kertaa sauna- ja kylpyhuoneremontin. Remontin myötä uusittiin kylpyhuoneesta ja saunasta kaikki pinnat sekä tasot. Lopputuloksena on ajaton ja toimiva kokonaisuus.

Toteutimme sauna- ja kylpyhuoneremontin Helsingin Viikissä. Mintunvihreät kaakelit vaihtuivat moderneihin ja sävyiltään vaaleisiin materiaaleihin. Remontista asiakkaalle jäi päällimmäisenä mieleen Nemon joustavuus sekä uskomattoman hyvä työn jälki.

Kylpyhuoneremontti

5 VINKKIÄ ONNISTUNEESEEN KYLPYHUONE- JA SAUNAREMONTTIIN

Muutoksen laajuus

Mieti miten ison muutoksen haluat toteuttaa: tehdäänkö rakenteellisia muutoksia kuten vaihdetaan perinteinen seinäelementti lasiseinään, tai siirretäänkö esimerkiksi lavuaarin ja wc-istuimen paikkaa. Vai riittääkö pintamateriaalien ja kalusteiden uusiminen, jossa kaikki pysyy kuitenkin nykyisillä paikoillaan.

Kaappitilat

Kaappitilat on hyvä miettiä etukäteen ja tässä autamme sinua etsimällä kompaktit kaappiratkaisut jo suunnitteluvaiheessa. Tärkeintä on, että kylpyhuoneestasi löytyy tarpeeksi tilaa välttämättömille tarvikkeille. Kun hammasharjoille on löytynyt paikka, voi miettiä mahtuuko likapyykkikorikin kylpyhuoneeseesi.

Materiaalit

Seinien ja lattian laadukas ja kestävä laatoitus on hyvä sijoituskohde vuosiksi. Saat kauttamme eri ratkaisut löytääksesi hinta-laatusuhteeltaan parhaat materiaalit.

Kokonaisuus

Kylpyhuoneremontti, WC-remontti ja saunaremontti on aina iso panostus, jossa kokonaisuus on hyvä miettiä tarkkaan. Projektipäällikkömme auttavat löytämään kokonaisuuden jossa materiaalit, työn laatu ja kokonaisuus on mietitty alusta loppuun toimivaksi. Onnistuneen remontin toteutuksen jälkeen asunnon mukavuus ja arvo ovat aivan uudella tasolla.

Remontin aikana

Mieti peseytymismahdollisuudet etukäteen, sillä suihku ei ole käytössä remontin aikana. Tiesitkö, että silti noin 80% asiakkaistamme asuu remontin aikana kotona?

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Ota yhteyttä! Pirkanmaan alueella sinua palvelevat:

Roope Viitanen
0400 830 418
roope.viitanen@nemokylpyhuone.fi

Niki Raiskio
040 522 2101
niki.raiskio@nemokylpyhuone.fi

VARAA ILMAINEN MITTAKÄYNTI OHEISELLA LOMAKKEELLA  

Teemme työt aina viimeisen päälle - Markku Manninen
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Nemo Kylpyhuoneremontit Oy on erikoistunut kylpy- ja kodinhoitohuoneiden sekä WC- ja saunatilojen remontointiin Avaimet käteen -periaatteella Uudenmaan alueella. Arvostamme viimeisteltyä työn jälkeä sekä sujuvaa kommunikointia asiakkaalle.

Vantaa Tammisto
Tammiston Kauppatie 18, Vantaa
Ma–To 10–18
Pe Avoinna sopimuksen mukaan
La-Su suljettu
Puh. 010 583 7720
info@nemokylpyhuone.fi

Tutustu remonttikohteisiimme

AAA-logo
Luotettava kumppani