UNELMIESI KYLPYHUONEREMONTTI

Unelmiesi kylpyhuoneremontti. Toteutamme kylpyhuoneremontin Avaimet käteen -periaattella Helsingin, Espoon, Vantaan ja Uudenmaan alueella. Työtahtimme on noin 300 sauna- ja kylpyhuoneremonttia vuodessa kerros- ja rivitaloasuntoihin sekä omakotitaloihin.

Meillä remontin toteuttaa yksi ja sama ammattilainen, jolloin kommunikointi sekä informaation kulku asukkaan ja remontintekijän välillä on saumatonta. Remonttihintamme pitää sisällään aina kaikki putki- ja sähkötyöt. Olemme ylpeitä, kun saamme toteuttaa asiakkaidemme unelmia uusista, upeista kylpyhuoneista. Katso muutama video tyytyväisistä asiakkaistamme.

Helpoin ja vaivattomin tapa aloittaa kylpyhuoneremontin suunnittelu on pyytää meidät käymään luonasi. Asiantuntijamme ottaa mitat remontoitavasta kohteesta ja kartoittaa mieltymyksenne eri materiaaleista ja kalusteista. Tämän jälkeen saat remonttitarjouksen, 3D-havainnekuvat ja suunnitelman remontin toteuttamiseksi – saat nämä ilmaiseksi eikä se velvoita remontin tilaamiseen.

Probably the best bathroom dealer in town!
Osallistu 10.000€ remonttirahan arvontaan!

NÄIN KYLPYHUONEREMONTTI ETENEE

5 VINKKIÄ ONNISTUNEESEEN KYLPYHUONEREMONTTIIN

Muutoksen laajuus

Remonttia suunniteltaessa on hyvä miettiä miten isoa muutosta halutaan: tehdäänkö rakenteellisia muutoksia kuten vaihdetaan perinteinen seinäelementti lasiseinään, tai siirretäänkö esimerkiksi lavuaarin ja wc-istuimen paikkaa. Riittääkö pintamateriaalien ja kalusteiden uusiminen, jossa kaikki pysyy kuitenkin nykyisillä paikoillaan?

Kaappitilat

Kaappitilat on hyvä miettiä etukäteen ja tässä autamme sinua etsimällä kompaktit kaappiratkaisut jo suunnitteluvaiheessa. Tärkeintä on, että kylpyhuoneestasi löytyy tarpeeksi tilaa välttämättömille tarvikkeille. Kun hammasharjoille on löytynyt paikka, voi miettiä mahtuuko likapyykkikorikin kylpyhuoneeseesi.

Materiaalit

Itse materiaalit ovat myös tärkeät. Seinien ja lattian laadukas ja kestävä laatoitus on hyvä sijoituskohde vuosiksi. Saunaremontin toteutukseen onnistuu vaativimmatkin ratkaisut laadukkailla materiaaleilla. Saat kauttamme useamman tarjoajan ratkaisut löytääksesi hinta-laatusuhteeltaan parhaat materiaalit.

Kokonaisuus

Kylpyhuoneremontti, saunaremontti ja muidenkin tilojen remontti on aina iso panostus, jossa kokonaisuus on hyvä miettiä tarkkaan. Projektipäällikkömme auttavat löytämään kokonaisuuden jossa materiaalit, työn laatu ja kokonaisuus on mietitty alusta loppuun toimivaksi. Onnistuneen remontin toteutuksen jälkeen asunnon mukavuus ja arvo on aivan uudella tasolla jossa viihtyy pitkään tietäen, että myös takuuasiat hoidetaan aina.

Remontin aikana

Mieti peseytymismahdollisuudet etukäteen, sillä suihku ei ole käytössä remontin aikana. Tiesitkö, että silti noin 80% asiakkaistamme asuu remontin aikana kotona?

SAATAVILLA OLEVAT KALUSTEET JA MATERIAALIT

Nemolla on yhteistyötä Suomen tunnetuimpien kalustetoimittajien kanssa, joten voimme varmasti toimittaa kaikki laadukkaat tuotteet remonttia varten. Tuotteet valitaan asiakkaan kanssa aina ennen remonttia ja varmistetaan, että oikeat tuotteet saapuvat ajallaan remonttikohteeseen.

Käyttämiämme tuotemerkkejä ovat mm. Harvia, IDO, Oras, Sanka, Svedbergs ja Temal.

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Toteutimme Krisse Salmisen kylpyhuoneremontin Helsingin Tapanilassa. Krisse halusi kauniin, hotellityyppisen kylpyhuoneen vanhan tilalle. Katso miten kokonaisuus lopulta onnistui.

Remontoimme saunan ja kylpyhuoneen kaksikerroksisessa kerrostaloasunnossa Helsingissä. Remontin myötä asiakas sai toiveidensa mukaisen ja käytännöllisen saunan sekä kylpyhuoneen.

Toteutimme helsinkiläisen perheen kotiin kylpyhuone- sekä saunaremontin. Kaksikerroksisen kerrostaloasunnon iso kylpyhuone, sauna sekä alakerran pieni WC remontoitiin samassa yhteydessä koko muun asunnon remontin kanssa.

Toteutimme Espoossa samalla kertaa sauna- ja kylpyhuoneremontin. Remontin myötä uusittiin kylpyhuoneesta ja saunasta kaikki pinnat sekä tasot. Lopputuloksena on ajaton ja toimiva kokonaisuus.

Toteutimme sauna- ja kylpyhuoneremontin Helsingin Viikissä. Mintunvihreät kaakelit vaihtuivat moderneihin ja sävyiltään vaaleisiin materiaaleihin. Remontista asiakkaalle jäi päällimmäisenä mieleen Nemon joustavuus sekä uskomattoman hyvä työn jälki.

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS JA SÄÄSTÄ LÄHES 5.000 EUROA

Kotitalousvähennyksen saat kaikista kylpyhuoneremontin rakennus-, putki- ja sähkötöistä. Vähennyksen määrä on 50% työn osuudesta, maksimissaan 2400 euroa.

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 800 euron vähennyksen.

Onko vähennyksen hakeminen helppoa? On. Kotitalousvähennyksen voit hakea sähköisesti Vero.fi -sivuilta.

ESIMERKKILASKELMA

Kylpyhuoneremontin hinta 23.498 €

Kotitalousvähennys työstä yhteensä 2.400 €

Remontin hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 21.098 €

Kotitalousvähennys yhteensä puolison kanssa 4.800 €

Remontin hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 18.698 €

NYT ON HAKU PÄÄLLÄ ! !

Olemme Uudellamaalla toimiva, työntekijöitämme arvostava saneerausalan yritys. Olemme toimineet vuodesta 2016 saakka ja toteuttaneet jo yli 1000 kylpyhuone-,sauna-, ja wc-remonttia. Liikevaihtomme oli viime vuonna yli 3,2 milj eur(alv 0) ja työllistimme kokoaikaisesti yli 20 sopimusurakoitsijaa. Tällä hetkellä meitä Nemolaisia on jo yli 30 ja tarvitsemme nyt lisää ammattitaitoisia tekijöitä toteuttamaan asiakkaidemme kylpyhuone- ja saunaunelmia.
Miksi valita juuri meidät? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Jokainen työntekijämme on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Soita 0105837720 tai info@nemokylpyhuone.fi
Markku Manninen
Toimitusjohtaja
044-512 5764

#nemokylpyhuoneremontti
#nemosaunaremontti
#helsinki
#espoo
#vantaa
...

20 0

Tällaisia palautteita on kiva lukea.
Kiitos Projektipäällikkömme Anne-Mari, Työnjohtaja Pasi ja Asentajamme Juha Salmi.
Alla asiakkaan viesti:

Lopputulos on todellakin toiveidemme mukainen ja kylpyhuone sai juuri niin hienon uuden ilmeen kuin toivoimme! 🙂 Ennen ja jälkeen kuvat kertovat kaiken, eikä laskun saaminenkaan latista tunnelmaa, kun on saanut juuri sitä mitä on tilannut!
Kiitokset teillekin jo tässä vaiheessa hienosta toteutuksesta ja ennen kaikkea sujuvasta ja läpinäkyvästä yhteistyöstä läpi koko prosessin. Teillä on toimiva toimintamalli ja hyvät tyypit remmissä. Puhumme (ja olemme jo puhuneet) varmasti teistä positiiviseen sävyyn lähipiirissämme!
Mukavaa viikonloppua ja aurinkoista kevään jatkoa sinnekin!

#nemokylpyhuone
#nemosaunaremontti
#priimaapukkaa
#kylppäriremppa
...

18 0

#nemokylpyhuone
#nemosaunaremontti
#kylppäriremppa
#christmas
#tehdäänhyvääyhdessä
#newyear2019
#kummit
...

19 0

Best bathroon dealer in town....
#nemokylpyhuone
#nemokylpyhuoneremontti
#bestbathroom
...

31 0

 KYLPYHUONEREMONTIN SAAT MM. SEURAAVILLA PAIKKAKUNNILLA

Helsinki
Espoo
Vantaa
Kauniainen
Kirkkonummi
Kerava
Sipoo
Siuntio
Nurmijärvi
Klaukkala
Tuusula
Hyvinkää
Järvenpää

VARAA ILMAINEN MITTAKÄYNTI OHEISELLA LOMAKKEELLA  

Teemme työt aina viimeisen päälle - Markku Manninen
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.