ONNISTUNUT SAUNAREMONTTI

Suomalaisilla on saunomisessa pitkät perinteet. Keskiverto suomalainen viettää elämästään yli 7 kuukautta saunassa, joten saunalla on suuri merkitys, millainen se on laadultaan ja kokonaisuudeltaan, jotta se kestää kovaakin käyttöä useita vuosia. Saunaremontti onnistuu kauttamme vaivattomasti ja nopeasti: pelkän saunan uudistaminen kestää ammattilaisen tekemänä noin viikon.

Olemme erikoistuneet märkätilaremonttien yhteydessä tehtäviin saunaremontteihin, mutta myös pelkät saunauudistukset onnistuvat vaivattomasti. Myös uudiskohteiden saunat valmistuvat aina viimeisen päälle.

Fiksuin tapa aloittaa saunaremontin suunnittelu on pyytää meidät käymään luonasi. Asiantuntijamme ottaa mitat remontoitavasta kohteesta ja kartoittaa mieltymyksenne eri materiaaleista. Tämän jälkeen saat remonttitarjouksen, 3D-havainnekuvat ja suunnitelman remontin toteuttamiseksi – saat nämä ilmaiseksi eikä se velvoita remontin tilaamiseen.

Nemo saunaremontti on kokonaistoimitus, jossa tarvikkeet ja materiaalit tulevat kauttamme. Tällöin kaikki remontissa tarvittavat materiaalit ovat oikeaan aikaan kohteessa ja voit olla varma, että toteutus onnistuu sovitussa aikataulussa. Toki asiakas voi hankkia myös osan tuotteista itse, me asennamme ne kyllä paikoilleen.

Tarkistamme ja tarvittaessa uusimme saunojen rakenteet, eristeet sekä asennamme paneelit, lauteet, ovet, listat, valaisimet ja kiukaan. Kaikki saneeraukset suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan kanssa laajan saunamallistomme pohjalta tai arkkitehdin suunnitelmien mukaan.

Kuten kylpyhuoneremonteissa, myös saunaremonteissa lähetämme laskun vasta kun sauna on valmis. Nautinnollisia hetkiä uudessa, upeassa saunassa!

Rahoituskampanja: Nyt 6 kuukautta korotonta maksuaikaa, hae ennakkopäätös tästä.

SAUNAREMONTTI TALOYHTIÖT, HOTELLIT YM.

Saunan saneeraus ja uudistaminen voidaan toteuttaa meidän kautta myös suurien taloyhtiöiden ja hotellien saunoihin. Ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti toteutettu saunan saneeraus viedään läpi sovitussa aikataulussa myös suuremmissa kohteissa.

SAUNAREMONTIN VAIHEITA

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Toteutimme sauna- ja kylpyhuoneremontin Helsingin Viikissä. Mintunvihreät kaakelit vaihtuivat moderneihin ja sävyiltään vaaleisiin materiaaleihin. Remontista asiakkaalle jäi päällimmäisenä mieleen Nemon joustavuus sekä uskomattoman hyvä työn jälki.

Toteutimme helsinkiläisen perheen kotiin kylpyhuone- sekä saunaremontin. Kaksikerroksisen kerrostaloasunnon iso kylpyhuone, sauna sekä alakerran pieni WC remontoitiin samassa yhteydessä koko muun asunnon remontin kanssa.

KUVIA SAUNAREMONTEISTA

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

SAUNAREMONTEISSAMME MUKANA MM.

VARAA ILMAINEN MITTAKÄYNTI OHEISELLA LOMAKKEELLA  

Teemme työt aina viimeisen päälle - Markku Manninen
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Nemo Kylpyhuoneremontit Oy on erikoistunut kylpy- ja kodinhoitohuoneiden sekä WC- ja saunatilojen remontointiin Avaimet käteen -periaatteella Uudenmaan alueella. Arvostamme viimeisteltyä työn jälkeä sekä sujuvaa kommunikointia asiakkaalle.

Vantaa Tammisto
Tammiston Kauppatie 18, Vantaa
Ma–To 10–18
Pe Avoinna sopimuksen mukaan
La-Su suljettu
Puh. 010 583 7720
info@nemokylpyhuone.fi

Tutustu remonttikohteisiimme

AAA-logo
Luotettava kumppani