VIIMEISTELTY WC-REMONTTI

Nemo wc-remontti on kokonaistoimitus, jossa tarvikkeet ja materiaalit tulevat pääsääntöisesti meidän kauttamme. Tällöin kaikki remontissa tarvittavat tuotteet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja voit olla varma, että toteutus onnistuu sovitussa aikataulussa. Toki asiakas voi hankkia myös osan tuotteista itse, me asennamme ne kyllä paikoilleen.

Meillä remontin toteuttaa yksi ja sama ammattilainen, jolloin kommunikointi sekä informaation kulku asukkaan ja remontintekijän välillä on saumatonta. Remonttihintamme pitää sisällään aina kaikki putki- ja sähkötyöt.

Helpoin ja vaivattomin tapa aloittaa wc-remontin suunnittelu on varata ilmainen mittakäynti. Asiantuntijamme ottaa mitat remontoitavasta kohteesta ja kartoittaa mieltymyksenne eri materiaaleista ja kalusteista. Mittakäynnin jälkeen saat remonttitarjouksen, 3D-havainnekuvat ja suunnitelman remontin toteuttamiseksi – saat nämä ilmaiseksi eikä se velvoita remontin tilaamiseen.

Rahoituskampanja: Nyt 6 kuukautta korotonta maksuaikaa, hae ennakkopäätös tästä.

WC-REMONTIN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

MATERIAALIT

WC-tilaan luomme erilaisilla pintamateriaaleilla haluamasi tyylin ja tunnelman. Kauttamme saatte kaikki mahdolliset kalusteet ja materiaalit, vain mielikuvitus on rajana.

Nykyisin halutaan myös paljon kaappitilaa sähköhammasharjoille yms. Meiltä saatte useiden eri toimittajien kalusteita, jolloin voitte olla varmoja, että löydämme juuri oikeat kaappiratkaisut tilaanne. Valikoimistamme löytyy mm. Temal, Ido, Svedbergs, Finnmirror, Noro. Suunnittelijamme on tässäkin apuna alusta saakka.

Korkealaatuiset materiaalit takaavat onnistuneen lopputuloksen vuosiksi eteenpäin ja nostavat myös asunnon arvoa. Ammattilaistemme kanssa voit olla varma, että remonttisi menee onnistuneesti maaliin. Kuten kylpyhuoneremonteissa, myös wc-remonteissa lähetämme laskun vasta kun tila on valmis.

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Toteutimme Krisse Salmisen kylpyhuoneremontin Helsingin Tapanilassa. Krisse halusi kauniin, hotellityyppisen kylpyhuoneen vanhan tilalle. Katso miten kokonaisuus lopulta onnistui.

Toteutimme Espoossa samalla kertaa sauna- ja kylpyhuoneremontin. Remontin myötä uusittiin kylpyhuoneesta ja saunasta kaikki pinnat sekä tasot. Lopputuloksena on ajaton ja toimiva kokonaisuus.

VARAA ILMAINEN MITTAKÄYNTI OHEISELLA LOMAKKEELLA  

Teemme työt aina viimeisen päälle - Markku Manninen
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Nemo Kylpyhuoneremontit Oy on erikoistunut kylpy- ja kodinhoitohuoneiden sekä WC- ja saunatilojen remontointiin Avaimet käteen -periaatteella Uudenmaan alueella. Arvostamme viimeisteltyä työn jälkeä sekä sujuvaa kommunikointia asiakkaalle.

Vantaa Tammisto
Tammiston Kauppatie 18, Vantaa
Ma–To 10–18
Pe Avoinna sopimuksen mukaan
La-Su suljettu
Puh. 010 583 7720
info@nemokylpyhuone.fi

Tutustu remonttikohteisiimme

AAA-logo
Luotettava kumppani